De koffiebar: algemeen & FAQ

In onze koffiebar willen wij jou echt het gevoel van 'thuiskomen' geven. We hebben ze lichtjes industrieel en huiselijk ingericht met veel aandacht voor natuurlijke materialen. Zo is er veel hout aanwezig, hebben wij een heerlijke lederen zetel, is de krant elke dag beschikbaar en de plantjes krijgen elke zondag water; net als bij veel mensen thuis!

Waar kan je ons vinden?

Op de Theofiel Van Cauwenberghslei 115 te Schoten. Klik hier.
Hier een paar aanknooppunten:
- over de Delhaize van Schoten
- naast ijsjessalon Mamijs
- het pandje waar vroeger doopsuiker Smed zat

Waarvoor kan je bij ons terecht?


- heerlijke koffie & thee
- stukjes vegan & glutenvrij gebak/cupcakes
- stevige speltboterhammen
- verse salades
- lekkere aperitiefhapjes
- dagverse soep
- verse take-awaymaaltijden vacuüm verpakt om mee te nemen naar huis
- lokale biertjes & wijnen maar eveneens de klassieke apero
- een goei portie happy vibes
LET OP! Wij serveren geen warme maaltijden (behalve soep! ;-)). Warme maaltijden kan je wel bestellen in de webshop om thuis op te warmen.

Praktische afspraken

- Reserveren kan vanaf via mail naar info@faimfinit.be, mondeling in de koffiebar of via sms. 

- Een verjaardagsfeestje, receptie of andere feestelijkheid laten doorgaan in onze koffiebar? JA! Graag! Mail naar info@faimfinit.be en we bekijken samen de verschillende opties.

- Wil je graag specifieke cupcakes, een taart of warme maaltijd afhalen? Bestel online! Zo ben je zeker dat jouw favoriete product nog in stock is. In de koffiebar hebben we altijd een assortiment maar misschien ontbreekt jouw favoriet wel op een bepaalde moment... Mensen teleurstellen doen we niet graag! ;-)

- Wij verkopen geen taart per stuk via de webshop. Spring binnen in de koffiebar en haal daar een stukje 'taart van de dag' op.

- Wil je graag een salade of boterham bestellen? Stuur even een berichtje naar 0494/717434 en we spreken zo verder af!

- Omdat Jasmin zowel de barvrouw, zaalverantwoordelijke als taartenheldin is, is haar gsm niet altijd in haar handen. Bellen is dus niet altijd mogelijk. Stuur een berichtje naar 0494/717434 en ze antwoordt zo snel mogelijk terug! Bedankt voor het begrip.